Loading...
 Start Page
Agrotex
Kliko për ta zmadhuar
vend: Ελλάδα
Faqja e internetit: http://www.balkanet
Shërbimet e ofruara: Μεταφορική
Produkte: Λαχανικά
Certifikatat: ISO9001
Viti i Krijimit: 1984
Zyrtar i Komunikimeve: Σπυρόπουλος Ιωάννης
Kontaktoni Telefonin: 12344566
Правна форма: ΕΠΕ
Niveli i zbatimit: 1
Agrotiki S.A është një emër kryesor në Greqi në fushën e përpunimit dhe paketimit të vajit të ullirit. Me një eksperiencë prej më shumë se 60 vjet në industrinë e vajrave të rafinimit, përmes fleksibilitetit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, kompania ka arritur të menaxhojë eksportet në mbi 35 shtete në mbarë botën përhapjen e emrit Agrotiki si dhe
etiketat e ndryshme private në të gjithë botën.
Për të kapitalizuar praninë tonë botërore dhe pozitën udhëheqëse në
tregu vendas Agrotiki ka investuar në mënyrë të konsiderueshme në prodhimin e saj
bimore dhe kohët e fundit ka përfunduar investimi më i madh financiar
në industrinë e naftës së ullirit në Greqi të dekadave të fundit, të
15.000.000 Euro, duke formuar në këtë mënyrë një nga më të sinkronizuar
dhe njësitë prodhuese plotësisht vertikale në Evropë.
E vendosur në zonën industriale të Megara-Attiki, prodhimi
fabrika është vërtetuar plotësisht nga ISO 22.000, BRC, IFS dhe e përbërë
i:
Mbyllur
sipërfaqe prej 10.000 m2 të kontrolluara plotësisht në përputhje me HACCP - ISO
22.000 praktika, në çdo fazë të vetme të prodhimit.
I ri
lehtësira për rikonstruksionin e gjendjes së sotme fizike dhe fizike
procesi kimik i kapacitetit total 150mt / h.
çorape
kapacitet në rezervuarë për vajra ulliri prej 8,000MT.
· Në shtëpi
departamenti i prodhimit të shisheve PET prej 1lt-3lt, 5lt &
10lt.
· Plotësisht
instalim automatik i shisheve të pajisur me linjat e reja të paketimit
i kushtuar në mënyrë rigoroze nevojave të industrisë së vajit të ullirit
HACCP - ISO 22.000 praktika.
· Pajisur plotësisht
laboratorin e vet për analiza dhe kontrollin e cilësisë nga gjithmonë
aplikimi dhe gjurmimi i përditësimeve teknologjike dhe mbështetur nga
personeli shkencor i specializuar në analizën e Vajrave të Ullirit.
· Ruajtja
depo prej 2.500 euro-palete për produktet e gatshme

Fotografi

photo
photo
photo
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet