Loading...
 Start Page
FARMA DRIMILI
Kliko për ta zmadhuar
vend: Greqi
Faqja e internetit: https://www.farmadrimili.gr/
Shërbimet e ofruara: FARMA DRIMILI u themelua në 2010 isshtë e vendosur në zonën e Andritsaina në fshatin Amygdalies. Isshtë aktive në prodhimin e qumështit vetëm. Në një sipërfaqe prej 40 hektarësh. 30 janë edukuar. Dieta e tyre bazohet në kullotjen e lirë dhe plotësohet me ushqime të zgjedhura (sanë, tërshëra, kashtë, etj.) Nga zona përreth.
Produkte: Produkte të freskëta të qumështit të freskët - Qumësht i vetëm i ngrirë
Kontaktoni Telefonin: +30 693 292 8032
Правна форма: Biznes individual
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet