Loading...
 Start Page
ELVIGAL
Kliko për ta zmadhuar
vend: Greqi
Faqja e internetit: https://www.ilvigal.gr/
Shërbimet e ofruara: Për 100 vjet, ajo ofron produkte të bukura tradicionale të djathit me shije të shkëlqyeshme. Bulmeti është i çertifikuar me një Sistem të Menaxhimit të Sigurisë Ushqimore. Qumështi, lënda e parë, vjen nga tufat e zgjedhura në zonën më të gjerë të Ilias. Një karakteristikë e qumështit, e cila është përgjegjëse për produktet e saj cilësore dhe zhvillimin e saj të vazhdueshëm është "Karakteri Familjar".
Produkte: Feta, Kos, Krem, Puding Orizi, Mizithra, Anthotyro
Kontaktoni Telefonin: +30 2621031980
Правна форма: Shony
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet