Loading...
 Start Page
NENA TOK
Kliko për ta zmadhuar
vend: Greqi
Faqja e internetit: https://www.managi.eu/el/
Shërbimet e ofruara: Gathers dhe nxjerrin në pah cilësinë dhe shijen unike të produkteve Greke dhe u japin të gjithëve mundësinë t'i prokurojnë ato drejtpërdrejt nga prodhuesi i tyre, duke eleminuar kufijtë dhe distancat! Me një sërë shërbimesh të ndryshme, Mana Gi bën të njohur kulturën dhe traditën Greke të ushqimit, duke nxjerrë në pah prodhuesit e shumtë Grekë të cilët dallohen nga profesionalizmi, ekstremizmi, këmbëngulja në cilësi dhe fryma e bashkëpunimit, duke krijuar kushte inovative për promovimin e produkteve të tyre.
Produkte: Vaj ulliri, mjaltë, ëmbëlsira, Sapun, Petimezi etj.
Kontaktoni Telefonin: +30 6985718969
Правна форма: PERSONI I VETM IKE
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet