Loading...
 Start Page
PIJESI I MILLIT
Kliko për ta zmadhuar
Industri: Distileri
vend: Greqi
Shërbimet e ofruara: Distileria Mylona i ka rrënjët në vitin 1903. isshtë një biznes familjar, i cili për një shekull shquhet për cilësinë e produkteve të saj, besueshmërinë dhe ruajtjen e elementit tradicional. Prodhon uzo, tsipouro, pije alkoolike dhe raki. Ajo ka fituar një çmim të artë për ouzon e saj në Panairin Ndërkombëtar të Selanikut në 1931 dhe një çmim ari për rakinë e saj në 1933 në të njëjtin panair. Sot, brezi i katërt i familjes Mylonas, duke ndërthurur përvojën e vlefshme me dijen, vazhdon traditën me pasion.
Produkte: Ouzo, Tsipouro, Mastikë, Pije Shege, etj.
Kontaktoni Telefonin: +302621022455
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet