Loading...
 Start Page
BUJQSIA ILIA
Kliko për ta zmadhuar
vend: Greqi
Faqja e internetit: http://www.farmailias.gr/
Shërbimet e ofruara: isshtë aktive në fushën e prodhimit dhe përpunimit të qumështit, duke i dhënë theks të veçantë cilësisë së produktit të prodhuar. Ka objektet e veta të prodhimit të qumështit me kushtet më moderne të prodhimit
Produkte: Qumësht, Kos, etj.
Kontaktoni Telefonin: +302623032935
Правна форма: Shony
 

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet