Loading...
 Start Page
vend: Greqi
Faqja e internetit: https://omylos.gr/
Shërbimet e ofruara: Sigurimi i makaronave me cilësi të lartë përmes një laboratori modern të përpunimit dhe prodhimit në zonën e Amaliada, Ilia. Isshtë një biznes i vogël që synon të prodhojë makarona cilësore duke përdorur lëndët e para më të mira.
Produkte: Produkte të të gjitha llojeve të makaronave
Kontaktoni Telefonin: +30 26220 28527
Правна форма: Biznes individual

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet