Loading...
 Start Page
vend: Greqi
Shërbimet e ofruara: Kompania Ktima Stavropoulos, ka selinë në zonën e Ilias afër fshatit Paleochori. Ka një zonë me vreshta të cilat kultivohen me metodat më moderne dhe miqësore me mjedisin duke dhënë disa nga verërat më të cilësisë dhe më të bukur në zonë. Cilësia për Ktima Stavropulos është e panegociueshme.
Produkte: Produkte Verëra të llojeve të ndryshme
Kontaktoni Telefonin: +30 2623032161

The transnational Cooperation Programme
Interreg V-B "Balkan-Mediterranean 2014-2020"
is co-funded by the European Union (85%)
and National Funds of the participating countries (15%)

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 Balkanet